Skip to main content

een echte smaakmaker met

de best geselecteerde laurierbladeren

International Spice Trade

Onze laurierbladen groeien in de Turkse natuur en worden door lokale boeren geoogst.

Laurierbladeren geven gerechten een lekker kruidige smaak, vooral als ze lang worden gestoofd of gekookt. Gedroogde blaadjes geven meer smaak dan verse blaadjes. Laurierbladen moeten aan het einde van de bereidingstijd worden verwijderd omdat ze zelf niet eetbaar zijn.

International Spice Trade

Laurier geeft pas veel smaak af wanneer het een tijdje heeft kunnen trekken.

Laurierbladeren geven gerechten een lekker kruidige smaak, vooral als ze lang worden gestoofd of gekookt. Gedroogde blaadjes geven meer smaak dan verse blaadjes. Laurierbladen moeten aan het einde van de bereidingstijd worden verwijderd omdat deze op zichzelf niet eetbaar zijn.

Laurier geeft een gerecht een frisse ondertoon zonder zuur te zijn. De smaak ligt in het verlengde van dennen en menthol, een beetje eucalyptus-achtig, maar het heeft ook iets warms van kruidnagel en lentebloesem.